Hem > Uncategorized > Läger med fokus på styrka!

Läger med fokus på styrka!

Vi som var på lägret kan ju inte annat än tacka Cissi och Magnus för att dem fixade ännu ett läger för oss att åka på. Det var som vanligt riktigt roligt och träningen var både jobbig och rolig. Det spenderades mycket tid i gymmet, något som vi alla nog behövde. Vi lärde oss massor av nya övningar samtidigt som vi körde på hårt med spinning, crossfit (tror inte någon av oss vill höra talas om utfallshopp igen på ett tag) och annan styrka. Detta kan man sammanfatta med en grymt härlig träningsverk dagarna efter. Men det gillar vi!
 
Utöver träningen så var det ett riktigt roligt läger, som vanligt. Trots att vi alla var ledsna för att vi inte kunde ge oss ut på vattnet så utnyttjade vi isen på bästa sätt. Det spelades cürling, is-fotboll och togs grymma bilder. På lördag kväll överraskades vi med bowling, något som (en väldigt stolt) Vincent vann.
 
På söndagen, efter ett hårt träningspass, så lämnade vi alla med mycket träningsvärk och ganska glada miner. Det är ju trots allt inte så långt tills nästa läger!
 
Tack för ännu ett super lyckat läger!

/ Johanna

Annonser
Kategorier:Uncategorized
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: