Hem > Uncategorized > Bolmsö läger

Bolmsö läger

Efter många omvägar hittade vi alla till slut fram till där vi skulle befinna oss över helgen. Vi blev alla lite besvikna över att isen fortfarande låg över vattnet men det kom inte att hindra oss resten av helgen.

Anders Hallberg startade igång oss med rörlighet och styrka. Vi körde hårt i ringar som Anders satte upp i ett träd utanför. Vi gjorde många jobbiga men väldigt bra övningar. Efter det visade oss Cissi några MAQ övningar att köra. Det blev ett hyfsat hårt pass och det var inte utan att man vaknade upp med början till träningsvärk lördag morgon.

Lördagsmorgonen startade med en god frukost och efter det var det dags för ett löppass. Vi sprang ungefär två kilometer sen var det intervaller. Intervaller som bidrog till träningsvärken skulle jag tro. Efter att vi sedan kört lite MAQ var det dags att ge oss ut på vattnet. Eller det som inte var is i alla fall. Mer och mer is försvann och det blev ett väldigt roligt teknikpass. Vi körde på och vi var alla väldigt raka i ryggen då vi skulle paddla som kungen.

Vi fortsatte nästa paddelpass med fortsatt fokus på teknik, vi körde 15*3 minuter. Innan passet hade Cissi haft en teknikgenomgång så vi visste alla vad vi skulle tänka på. Solen var framme och förutom lite blåst hade vi vädret på vår sida.
När vi kom in från vattnet och tog oss upp på det som var allt annat än bryggor, så var det dags för lite core övningar med Cissi. Det var det sista passet för dagen innan vi fick gå och duscha.

Det smakade väldigt gott med kvällsmat sen, de som lagade mat gjorde ett väldigt bra jobb. Det var bara för oss att komma till “dukat bord” och äta, tack så mycket!

Kvällen avslutades med lite tv och massa kort spel.

På söndag morgon haltade vi upp ur våra sängar vid halv åtta fulla av träningsvärk. De flesta hade det i alla fall. Men jag förstår inte hur man inte kunde ha träningsvärk efter ett tufft läger, själv tycker jag att det känns bra eftersom man då vet att träningen gett någonting.

Vi åt frukost och sen var det dags för en löprunda som liknade lördagens. Fast denna kändes jobbigare eftersom träningsvärken spökade i kroppen. Vi avslutade även denna med intervaller och sen var det dags att ge sig ut på vattnet.

Solen stod på och vattnet såg så varmt ut, fastän isen precis nyss smält. När vi paddlat 10 minuter iväg upptäckte jag att det inte alls var speciellt varmt i vattnet. Vågorna hade blivit rätt stora och när jag fick dem i sidan sade det plask, men så kan det gå. Jag tog mig upp i båten hyfsat snabbt och sedan tillbaka in.

Kim paddlade vidare med resten av gruppen och passet avslutades med stafetter och starter.
Efter att vi sedan ätit hamburgare till lunch fick vi alla säga hejdå och åka hem med längtan efter nästa läger ( om träningsvärken försvunnit då).                                                             

Skrivet av Johanna                                            

Det är en massa glädje och kämparglöd i Kanot Syd!!

Annonser
Kategorier:Uncategorized
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: